" De taal van de LIEFDE "
Ik wilde je schrijven, èèn gedicht.
Om te zeggen wat ik voel.
Maar weet niet hoe, het te doen rijmen.
Ik heb ook dan goed nagedacht.
Het is niet gemakkelijk.
Eigenlijk wel, maar het is niet zo gemakkelijk om het zo gemakkelijk te schrijven.
Dus schrijf ik je dit, om het te zeggen.
Om je te zeggen, dat ik iets te zeggen heb.
Maar het is niet zo eenvoudig, om dat te zeggen.
Als ik wist dat je mij verstond,
zou het eenvoudig zijn, om het je te zeggen.
Maar ik weet het niet.
Ik hoop dat je mij verstaat.
Wat ik wil zeggen.