‘je bent voor mij wel goed genoeg!’
waarom gaat het niet
zoals ik het graag zou zien
waarom haak jij af
ben ik toch niet goed misschien
je zei dat het niet voor 1x was
en je kwam nog 2x terug
dan vandaag ineens een sms
het gaat allemaal zo vlug
ik blijf aan je denken
je lieve arm om me heen
de lieve kusjes
laat je me echt weer alleen
je mag altijd bij me terug komen
altijd zal ik er voor je zijn
en ik blijf ook zeker hopen
alleen het doet nu even pijn
al een hele tijd veel samen gepraat
omdat Joop weg ging net voor nieuwjaar
je bent nog steeds verdrietig
wat gaat er in je om, wist ik dat maar
ik wil je helpen
wil graag samen met je zijn
voor altijd in jouw sterke armen
was dit weekend weer schijn?
gisteren nog was het heel gezellig
gisteren voor even maar
gelukkig ben je toen nog even geweest
dit is echt zo enorm raar
wat is er dan gebeurd
dat je je woorden terug neemt
ik was toch goed genoeg voor je
dat zei je, ik vind het vreemd
toch niet echt verliefd
maar wat is dan ‘niet echt’
wel een klein beetje?
weet dat ik voor je vecht
ik wil weer bij je zijn
voor altijd jij en ik
maar je vrienden mogen het niet weten
is dat dan niet de strik
komt het niet door hen?
dat je niet echt verliefd bent
wil je zelf wel graag bij me zijn
ik hoop dat je bekent
het is ook erg lastig
en ik weet ook niet waar ik zoeken moet
maar lieve, lieve ……
het komt echt wel allemaal goed
die arm van gisteren en dat kusje
dat is echt alles wat ik wil
als je graag wilt praten, kom maar
maar ben nu nog maar even stil
en wat moet ik nu
als ik je straks weer tegen kom?
kan ik dan gewoon met je praten
of is dat heel erg stom?
gisteren leek het alsof je het ook wilde
waar moet ik zoeken voor dit gedrag
hoop dat het niet aan je vrienden ligt
dan raak ik echt helemaal van slag
het is ook niet slim van mezelf
waarom wilde jij het eigenlijk zo graag
er was een gewone vriendschap
dat is nu echt de grote vraag
je uitspraken van vrijdag blijven me bij:
'je bent voor mij wel goed genoeg.’
‘ik heb nog nooit een valentijnsmeisje gehad.’
‘tegen niemand…’
‘maar dat hoeft toch niet, voor 1x?’
het blijft spoken,
waar moet ik zoeken voor dit gedrag
ik vind je echt wel leuk
ik wou dat jij dat zeg
en dat je zei: ‘je bent voor mij wel goed genoeg!’
*explain, pleazzz... praat pleazz*