Wat een mooie bloem heb jij
ben jij, met een gouden kelk
tevreden? Ik sta hierginds beneden
luisterend naar je gebeden
En kijk omhoog, bewonder je
verwonder je jezelf weleens?
Gestage groei, in volle bloei
kijk uit, ik sta nog onder je.
En soms grijpt je grote blad
voordat, ik even lachen kon
die mooie zon, die mooie zon
zodat ik enkel schaduw had.