Gisteren toen jij me in jouw armen nam
Was het dat gevoel dat weer terug kwam
Ik voelde die liefde voor jou weer terugkomen
Ik wilde weer een plekje in jouw hart bewonen
Ik probeerde de liefde van jou weer terug te winnen
Ik wou jouw weer in mijn web binden
Je zou weer in mijn web van liefde komen
En ik zou weer een plekje in jou hart bewonen...