een traan voor jou weggaan
een tweede voor al ons geluk
een derde voor de herinneringen
de vierde want t ging stuk
een glimlach toen je terug kwam
een tweede nadat je zei ik hou van jou
de derde na alle mooie momenten
een vierde toen je blijven zou
een traan toen je weg bleef
nog 1 toen wij niks meer deelde
een derde toen je spullen ineens weg waren
een laatste toen ik je niet meer wilde
een glimlach nu ik alleen ben
nog een zonder jou
een derde glimlach, ik ben gelukkig
een vierde en vele meer....ik hou niet meer jou