Hij neemt me mee, hier ver vandaan
Doe me vergeten wie ik ben
De warmte waarin wij samen gaan
Iets wat ik helemaal nog niet ken
Hij neemt me mee in zonnestralen
Goud flonkert in mijn geest
Met hem zal ik niet verdwalen
Ik kom waar ik nog nooit ben geweest
Zo zweven wij over land en water
Worden wij samen één
Zo moet het blijven nu en later
Nooit nee nooit meer ben ik alleen