leven vs. mijn leven
(en mijn liefde)
poetische omzwalking in vier delen
1
Ik vraag niets.
Ik los mijn problemen zelf op.
Dat ik niets vraag
lost mijn problemen niet op.
Dat
soms
mijn probleem is dat
ik niets vraag,
is geweest
mijn probleem geweest.
Ik had toen
problemen.
Ik vroeg niets.
Ik heb toen mijn problemen
zelf opgelost,
ik vroeg niets.
Ik heb toen nog problemen.
Ik had nu
problemen
en ik vraag
ik vraag
ik vraag u
vraag ik iets?
Vraag ik iets?
Vraag ik iets?
2
Ik los mijn problemen zelf op.
Ik vraag niets.
Dat ik niets vraag,
lost mijn problemen niet op.
En nu vraag ik,
nu ik dan vraag
is mijn probleem niet opgelost
en vraag ik iets?
Vraag ik dan problemen?
Vragen heb ik al.
3
Ik vraag niets.
Is dat
mijn probleem?
4
Ik vraag niets.
Ik los mijn problemen zelf op.
Alsjeblieft,
los mijn problemen niet op
en vraag me niets.
Los mijn problemen op
en vraag me niets.
Als mijn probleem is
dat ik mijn problemen niet zelf oplos,
wat kan ik dan vragen?
Als jouw probleem is
dat ik mijn problemen niet zelf oplos,
wat kan ik dan vragen?
Als jouw probleem is
dat ik mijn problemen zelf oplos
wat kan ik dan vragen?
Als mijn probleem is
dat jouw probleem is
dat ik niets vraag,
wat kan ik dan nog vragen?