Voor mijn Schoonmoeder.
Lieve Ma.
Ik zou je nog zoveel willen zeggen.
En een heleboel uit willen leggen.
Eventjes aan de telefoon.
Eventjes dat is toch heel gewoon.
Maar dat kan al 3 jaar niet meer.
En dat doet elke dag nog zeer.
Wat jouw toch over kwam.
Dat was niet makkelijk Mam.
Wij beseffen dat heel goed.
Jij verloor de moed.
Dat is heel menselijk en waar.
Maar voor ons was de klap zo naar.
We hebben begrip voor jouw gevoel.
Nu had je een doel.
Je wilde bij je dochter en Pa zijn.
Dat deed al heel lang pijn.
We wisten het allemaal.
Maar het voelt zo leeg zo kaal.
Ik wil je nog vaak iets zeggen over je kleindochters Sanne en Ien.
OH ik wou dat je ze nog even kon zien.
Je noemde Sanne altijd je engeltje.
Dat is nog steeds zo en echt geen bengeltje.
Op Ien jr zou je ook heel trots zijn.
Die doet het VWO is dat niet fijn??.
Ja,Ik weet het je bent er niet meer.
Maar af en toe praat ik tegen je eventjes weer.
Sommige dingen hoef je niet te weten.
Je zou je zorgen maken dat ben ik niet vergeten.
Ik ben ziek al een hele tijd.
En dat jij dat niet weet daarvan heb ik geen spijt.
Zorgen heb je al genoeg gehad.
Om je kinderen,kleinkinderen nou dat was zat.
Lieve Lieve Mam geef Pap veel kusjes maar!!
En wacht op ons "Daar"
Liefs je Schoondochter Ineke