Een zonnestraal dwaalt door de ruit
Kruipend over mijn hand
Ogen die ik sluit
Want
Niet de warmte die me doet dromen
Jij bent het lieve schat
Mezelf intomen
Omdat
Ik helemaal gek word van het gemis
Eeuwig naast je staan
Alles dat het is
Waaraan
Het ligt is de donkere, drukkende lucht
Maar dat komt wel gauw
Opgewekte zucht
Jou
Is waar ik zo verdomd superveel van hou!