Gefluister in de dageraad,
wat brengt deze nieuwe dag?
Alsof het in de sterren staat:
voor vandaag een brede lach
Niks kan mij weerhouden,
met opgeheven schouders ga ik door
Met dit geluk kan ik bergen versjouwen
Niets waar ik mij nu aan stoor
Toch hoor ik nog gefluister
Een wolk aan mijn heldere lucht
Maar ik zal voor grijs niet buigen
'K ga met mijn lach niet op de vlucht
Door: Evenstar21, Green Eyes! & Spirit