Gehuld in duisternis
een duistere nis
in een kasteel
waar ik mezelV beveel
te denken
aan een andere pijn
die zou kunnen zijn
zoveel milder
mijn gedachten
laten herleven
mijn hand laten beven
van zenuwen
terwijl ik
het geloei van een ziekenwagen
laat luwen
in mijn hoofd
want
iemand bonst op de deur
die me scheidt van leven en zelVmoord
een andere keer
misschien weer
ik heb het gehoord