een kleine beer
wou altijd weer
bij zijn moeder zijn
maar op een dag
toen hij zijn moeder niet meer zag
brulde hij van de pijn
hij zwierf rond
in de bossen
heel alleen.
verward, zoeken,
wachtend tot zijn moeder verscheen.
toen kwam hij een mens tegen
met een moordend machien
hij vond het niet erg, zo zou hij
zijn moeder terugzien
misschien.