kon ik hier maar iets moois neerzetten
over jou, of over haar
ik ben zo ontzettend moe
en het lijkt maar erger te worden
wat wil je dat ik doe
kon ik hier maar iets moois neerzetten
over jou, of over haar
maar ik kan even helemaal niets
want ik voel echt niet goed
ik hou van jou, dat is tenminste iets
*hoe moe kun je zijn... ik wou dat het over was!*