ik denk altijd: vreemde lui die Kelten
ze liepen immer op houten stelten
in de kleuren rood, geel en blauw
aten everzwijnen rauw
en hadden iets met een ketel....
Ja, een waarlijk vreemd stelletje
pas waarlijk op uw telletje
bij het passeren van een Kelt
wantuh, jemig...he..hup daar ga ik weer
..blablabla niets te zeggen, er gewoon willen zijn
erbij horen
mensen bekoren..
echt een mening heb ik niet..
ja...doe elkaar geen verdriet..
dat soort dingen
dingen die engelen zingen
vaag...maar braaf...
maar zo is het toch...?!
Nu een keer geen gepoch
naakt tot op het bot
geknield voor...geknield voor God..
....ik weet niet hoe ik mij dan zou voelen...