Zonder gevoel
Je kwam in mijn leven
je Gaf het leven weer gevoel
Een gevoel dat ik niet kende
Het gebeurd je maar een keer zei je
na 5 jaar durfde ik op mijn gevoel af te gaan
Een hele stap echt waar.
Mijn vertouwen kwam terug, mijn lichaam kreeg weer leven
Een leven dat ik dacht nooit meer dacht te krijgen
Ik heb er eigenlijk het zelfde gevoel aan over gehouden
Het zelfde gevoel als 5 jaar geleden.
De pijn duurt lang voordat het weg is
Maar het gaat nooit weg geloof me.
Dat is iets waar je mee moet leven
Leven met een geheim je hele lang.
De persoon te kennen en nog bang
Bang om weer genomen te worden.
Het zelfde gevoel heb ik aan jou overgehouden.
Ik zal dit nooit meer vergeten.
De kou de pijn alles is het zelfde.
Mensen zijn niet te vertrouwen.
Er is niemand met gevoel.
Ooit begrijp je wat ik bedoel
Dan is het te laat
Dan voel je je net als ik.
Alleen heb je het dan aan je zelf te danken.
Maar ik had geen andere keus dat is het verschil.