gelachen en gedacht
gedacht en gelachen
twee dingen de hele dag door
en daarom zo moe
lachen en denken
het is zo vermoeiend
maar wat moet ik anders?
het was tot nu toe een mooie dag
op school gewoon erg gezellig
ik wou dat ik jou nog even zag
maar dat kan helaas niet
morgen nog even school
en dan is het weer vakantie
even tijd voor feest
tijd om carnaval te gaan vieren
het wordt gezellig
en ik ga proberen
om het met carnaval
alleen bij lachen te houden!!
*ik heb zin in carnaval, maar het is zo dubbel...*