Jij
Je blijft maar in mijn hoofd zitten
Hoeveel seconde er ook voorbij tikken
Zo gaat het dag in en dag uit
Ik wil je eruit
Ik wil je niet in mijn hoofd hebben
Ik krijg je er wel uit, wedden?
Nee, laat maar ook
Je bent nog erger dan een spook
Je spookt in mijn dromen
Ik wou dat ik er aan kon ontkomen
Je zit in mijn gedachten
Ik weet nog goed hoe wij samen lachten
Daar wil ik niet meer aan denken
Kon ik jou maar aan een ander schenken
Dan was ik misschien van je af
Ow, wat ben ik toch weer laf...