Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Verdrietig
Verdrietig
Het regent binnen
Op de vlucht gaan de spinnen
En de aquarel aan de muur
Geeft zijn kleuren terug aan de natuur.
Ik wil niet naar buiten
Want daar is de zon niet te stuiten
De kinderen lachen vrolijk
En de vogels zijn net zo olijk.
Mijn stem is verdoofd
En het bonkt in mijn hoofd
De traankleiren staan ver open
Om de waterlanders te lozen.
Ik denk aan die keer
Toen je danste met Geer
Je gierde van het lachen
Jullie wapperden als vlaggen.
De zon schijnt nu ook binnen
Ik wil je graag beminnen.
kenart
Reacties op dit gedicht
kenart vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
kenart
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
04 april 2001
Thema's:
[Verdriet]