Duidelijk de hele dag met jou in mijn hoofd
Even aan iets anders denken had ik mezelf beloofd
Het lukt niet, hoorde ik een naam die op de jouwe lijkt
Daar is het weer, nog steeds de gedachten bij jou, dat blijkt
Zelfs onder de les dat ik nuttige dingen zou kunnen doen
Stuur ik smsjes die eindigen op: een knuffel en een zoen
Daarna ging ik een mailtje schrijven naar Mariska..
De aanhef schrijf ik vanzelf met : .. Hoi lieve Maritza..
Die fout maak ik steeds keer op keer
Niet aan jouw denken, dat kan ik niet meer
Ik ben gewoon besmet met jou mooie virus
En zit hier op school te wachten op die kus
Niks bijzonders..gewoon op de wang als afgesproken
Naar het schijnt even verslavend als roken
Op een gegeven moment kan je niet meer zonder
En ik merk dat ik je steeds meer bewonder
Bas van Gelderen
Bussum, 04-04-2001