~Roos...~
Ik bloeide op
Van een roos in knop
Tot een schitterende roos
In haar volle pracht
Ik schitterde en straalde
En was dankbaar
Voor alles wat je mij gaf
Ik was er voor jou
En jij voor mij
Ik gaf je mijn liefde
Ik gaf je alles, mijn hele leven
Maar nu gaan mijn blaadjes hangen
Want lieve schat…
Een roos moet je wel af en toe water geven…