Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
schattig
in het voorjaar,zo rondom mei
staan er weer lammetjes in de wei
dat zoiets me nu nooit verveeld
dat pril geluk, zo'n Hollands beeld
ja, elk jaar als t weer lente wordt
denk ik,
mmm vanavond weer lekker lamsvlees
op mijn bord
Reacties op dit gedicht
mimique vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
bent
:
Vrijdag, februari 20, 2004 17:44
Of vannacht bij Ali Baba, met saus op m'n schoot.
x
Over dit gedicht
Auteur:
mimique
Gecontroleerd door:
Firebolt
Gepubliceerd op:
20 februari 2004
Thema's:
[Scheiding]