Voor Floor
Jij die lacht,
Die zijn armen naar me toerijkt,
jij die meer doet dan ik verwacht,
die alles van de goede kant bekijkt...
Ja jij, luister maar,
zonder jou, zou ik hier niet staan,
wat je ook dzegt, het is echt waar,
Jij bent diegene die me niet laat gaan...
Nou, je weet best over wie dit gaat,
Je denkt toch niet dat ik je zomaar in de steek laat,
Floor, je bent te goed,
Dus bedankt voor alles wat je deed en doet...
°Izaak°
***Floor is m'n best friendjeuh, klasgenootje en soulmate ever :) Bij deze hoop ik dat voor de zoveelste keer nog eens duidelijk te maken .. Floor, ge ze nen engel, echt waar, De Hollander en de Antwerpenaar 4-Life meid.. Love U MoRe!!***