Lal, lal, lal
we gaan naar carnaval
zetten een leuk masker op
hoepla, hopla..op m'n kop
buurman met een gebit van een paar harken
ennuh..ik verkleed als een empathies varken
getooid in een bloemetjesgordijn..
lal, lal, lal
we gaan naar carnaval
zetten een leuk hoedje op
hopela, hopla...op m'n kop
ik schil de aardappelen zelf
ennuh..ik verkleed als een zalig elf
getooid als een paar bloemkolen...
enfin..kga toch op avontuur
en kom iemand tegen op carnaval
lal, lal, lal
ik denk heavy rocky, plukkie hier, yep, plukkie daar
ben nog niet voor zessen klaar
en ik als bloemetjes behang
...met een paard in de gang..
refr.
Klipperklapperklop
de wereld op z'n kop
tzal m'n reetje roesten
Klipperklapperklop
lidopbepopbefop..
hiphop op z'n kop enzo
op m'n kop een po
en dan moet ik altijd verder denken...
Wie noemt een rivier nu....de Po.....