yvonne,
Je hebt een hele lieve moeder
Je kan haar alleen niet meer zien
Ze ziet jou wel
En ze houd van je
Ze kijkt naar je en is trots op je
Zorg dat je verder gaat
Ook al is het zonder moeder
Blijf van haar houden,
En aan haar denken,
Dan zal zij jou proberen,
Een geweldig leven te schenken
yvon..heel veel sterkte, ik ben er voor je [R.I.P. Josefien]