Zo stil zonder jou
Die 3 dagen dat ik niet samen met jou was
Was ik niet aanwezig in de klas
Mijn gedachten de hele tijd bij jou,
Omdat ik gewoon keiveel van je hou
Je zweeg me 2 dagen dood
Je zei geen woord
Je was net als mij heel stil
In mijn hoofd slaakte ik telkens een gil
Pas na 3 dagen hoorde je mijn gil
En was het opeens niet meer zo stil
Je praatte weer tegen mij
Je maakte me zo blij
En dan die avond op carnaval
Zat jij weer in mijn val
We knuffelden elkaar weer
Gaven elkaar weer kusjes, keer op keer
Gisteren toen ik in jou armen lag
Zag ik bij jou een glimlach
Ik was zo blij,
Want jij was weer bij mij