Surinaamse tijd
Synoniem voor te laat zijn
Een opmerkelijke afwijking van het GMT-sein
De afspraak om 18.00 uur
Wordt 19.00 uur op den duur.
"No span man, ik kom eraan".
Een probate manier van onthaasting, denk hieraan
De tragere levensritmiek
Gaat gepaard met een eigen klokmechaniek.
Kom dus nooit op tijd
Want anders ben je te vroeg, 't is een feit
De trein die vertrok om 9.00 uur is ontspoord
Hij was er om 9.30 uur en leeft nu voort
Dankzij de Surinaamse tijd.
kenart