Hoe heeft dit kunnen gebeuren zomaar gegrepen uit het leven.
Waar gaat het heen in ons land lopend over straat en plotseling gegrepen nooit gedacht dat dit zou gebeuren.
Hebben we dan niets geleerd van het verleden geweld is de oplossing niet laat het ook nooit een oplossing zijn.
Vol verwachting de toekomst tegemoet zien,
dan abrupt zo'n einde.
Met weerzin neem ik het nieuws tot me,
weet niet hoe ik moet reageren dit keer is het iemand die ik ken.