Nee, waarom,
waarom ben je weg,
waarom ben je uit dit leven weg gegaan?
Nee, waarom,
ga nu toch nog niet weg,
nee ik kan het hier op aarde echt niet alleen aan.
Liefje, please,
zeg dat dit alles een droom is,
een vreselijk nachtmerrie waar helemaal niks van waar is.
Please liefje,
ga nu nog niet heen,
please, ik kan echt niet zonder jou hier alleen.
Ik hou zoveel van jou,
ga nu alstublieft niet weg,
nee, please, maak me wakker,
ik kan niet zonder jou!