27 december 98
de laatste dagen van het jaar
de eerste dagen bij elkaar
één stem ,één hart
wat ik voel overvalt me wat
één persoon zo ver weg
en toch zo dichtbij
11 januari 99
de eerste dagen van het jaar
de laatste dagen zonder elkaar
één blik ,één knuffel
een eerste zoen
die we heel vlug overdoen
12 januari 99
onze eerste dag samen
en toch zonder elkaar
zo lang
een onbekende weg
maakt me bang
maar met z'n twee zo minder
lang