Nooit zal ik in iemand anders armen rusten
Nooit wil ik andere lippen kussen.
Jouw mooie warmen lieve stem hebben mij van binnen diep geraakt.
Jouw mooie ogen etzo blauw als de Oceaan hebben mij verliefd gemaakt.
Als is mijn hart zo´n verslten.
Jouw lieve schat zal ik van mij leven nooit vergeten!