lafaard!!
ik zou zoveel nu op dit moment tegen jou willen zeggen,
tegen jou willen schelden, schoppen en slaan!
jahoor weer iemand die me weer lekker op mn bek laat gaan!
en ik maar weer geloven dat jij anders was,
en ik was blij dat ik eindelijk iemand had die van me hield...
maar nee hoor, uiteindelijk na 7 maanden,
liet jou ware aard zich zien..
lelijk, slecht, en vooral oh zo egoistisch!!
waarom doe je dit? wat heb ik gedaan,
dat jij mij zo moet haten om mij dit aan te doen?
ik weet niet meer wat te doen,
ik wil zoveel dingen tegelijk,
ik voel zoveel dingen tegelijk.
maar steeds komt die ene grote vraag weer terug....
WAAROM?