Twee mensen,
totaal onwetend over elkaar...
Bij puur toeval,
ontmoeten ze elkaar...
Het lijkt of ik in een droom leef,
alsof ik dit niet beleef,
elk moment kan wakker worden...
Maar je bent er,
niet van plan om weg te gaan,
zoals een ster,
niet weg wil gaan van de maan...
Ik kan je vasthouden,
zeggen hoeveel ik van je hou,
Men hartje klopt sneller wanneer je zegt
" ik hou ook van jou ..."
*** 13-02-2004 ***