wie zou het niet willen
rijk en beroemd
mooie huizen
mooie kleren
alle mensen die naar jou kijken
die iets van je willen leren
hoe je zo rijk word
en zeker het blijft
is dit de illusie
of wekelijkheid
en heeft het eigelijk
niet zoveel om het lijf
want geld en macht
is een gevaarlijk iets
maar ach ja we mogen dromen
over iets dat waarschijnlijk nooit zal komen
een onbezorgt leven
zonder zorgen over geld
hopen dat ooit een
een flinke dosis talent
zich bij mij aanmeld