Als ik kijk....
Ik staar naar buiten door het raam
Ik ben stil en gedachten vliegen als wolken voorbij
ik ben bang dat ik mij zelf kwijt ben
of dat ik mij zelf niet meer zo ken
maar dan schrik ik op,iemand roept mijn naam
En dan zie ik mij zelf weerspiegelen in het raam