er groeit een kraai op m'n kruin
opzich al vreemd..en dat beest leidt mij elke keer om de tuin...
de ene keer dit, d'andere keer dat
pannekoeken, patat
en maar zeiken en zeuren
en vertellen in geuren en kleuren
hoe het allemaal zit
Laatst weer over type-lint
hij noemt het dan het kind..
ja...het kind van de rekening....
En dan ga ik daar weer over nadenken
dotten aandacht aan schenken
zegtie tussen neus and lippen door:
...in de reet naaien dat Urker mannenkoor....
....dan denk ik.....
...ja hoor.....!!
....
dat soort dingen..