liefde is als de partner
bij de wandeling
langs de weg van je leven
je ontmoet haar
op de vreemdste plaatsen
op de raarste tijdstippen
maar eens je haar ontmoet
kleurt ze de weg van je leven
in de mooiste kleuren
met de prachtigste bloemen
er komen ook tijden op die weg
dat de bloemen verwelken
maar de kleuren pracht
en de liefde zullen altijd wederkeren
zullen altijd ooit je pad terug kleuren
de bloemen zullen dan weer open gaan
en je van hun kleuren laten genieten