Wij waren samen
Gelukkig en blij
Wij waren 1
Jij was van mij
Nu zijn we weer twee
Hoe moeilijk het ook is
We horen misschien wel bij elkaar
Het is niet dat ik je niet mis
Jij maakt me altijd vrolijk
Als ik lach komt het door jou
Door jou gaat mijn zonnetje schijnen
Het is niet dat ik niet van je hou
Het kon gewoon even niet meer
Ik wil gewoon even vrij zijn
Lol hebben, nieuwe mensen leren kennen
Het is niet dat ik het niet voel, die pijn
Laat mij maar even doen wat ik doe
Laat mij even alleen
Ga door met je eigen leven
Ik wil je even niet om me heen
Zeg geen lieve dingen
Raak me niet meer zachtjes aan
Kijk me niet meer diep in mn ogen
Laat mij maar even gaan