Hou je maar vast aan de takken van de meiboom
de storm rukt je er toch nog wel vanaf
Want voor dat masker heb je vast geen superlijm gebruikt
maar onzuivere honing van de Aldi
Sla je armen maar wanhopig om die lentebloem
hij knakt al om eer hij je ziet aanhuppelen.
Denkend dat iedereen je opmerkt, meteen van je houdt
maar helaas mevrouwtje
je geeft mij meer de indruk van een zwak personage.
Dansen, springen, lachen en knuffelen
is dat jou vorm van intimiteit die je bij iedereen
die je pad kruist meteen gebruikt?
Is dat jou mix van drama en melancholiek om iedereen
te laten zien dat je niet onzeker bent, maar van puur goud