dood vuur
Uitgeblust
Tot niets herleid
Onder mijn huid
Het ijle van alleen
En zonder dromen
Volmaakte leegte
Voel je dat?
het droeve einde
Dat langzaam mijn
lichaam binnensijpelt?
ik voel niet meer
mijn leven valt
dode stormwind
zacht schreeuwt
de witte panter
in mijn hoofd
zijn klauwen krom
en haren recht
mijn zijn
bestaat al lang niet
meer als toen
een stil geluid:
het wezen in mij
zwijgt
liefs,
candel