Elke morgen als ik wakker word
dan is er weer die pijn.
Die pijn is misschien gewoon wel een levensvermoeidheid, maar het maakt me erg klein.
Elke avond weer diezelfde hoop
dat het er morgen niet zal zijn.
maar als de morgen komt zit ik weer met diezelfde pijn.
Gedachtes vliegen door mijn kop,
ik kom er niet vanaf.
het zal voor altijd bij me zijn,
die gedachtes...
en die pijn...
M