Je bent vertrokken.
Je bent vertrokken,
Al heb je het zelf niet geweten,
Je bent weggegaan,
Zonder een woord.
Niet weggegaan uit mijn gedachten,
Want dat is een plek waar jij standaard hoort.
Je bent vertrokken,
Uit mijn andere wereld,
Je bent weggegaan,
Maar je hebt geen idee.
Weggegaan uit mijn fanatasie,
Op deze reizen ga je niet altijd meer mee.
Je bent vertrokken,
Ik kijk in andere ogen,
Je bent weggegaan,
Ik word door andere handen gestreelt.
Ik heb je laten gaan, maar ik voel me schuldig,
Want tot voor kort, dit alleen met jou gedeeld.