Ik wil weten wat jij voelt voor mij.
Ben je wel of niet blij met aan je zij.
Doe ik je nooit pijn of doe ik juist het wel.
Maak ik je wel gelukig en wel blij.
Ik wil het weten omdat ik juist om je geef.
Want je gelukkig maken is waar ik naar streef.
Samen met jouw over mooi dingen dromen.
Wat er wat later zal komen.
Om zo nog meer van je te gaan houden.