wat moet ik dan zeggen.
Hoe moet ik het jouw nouw het zeggen.
Hoe kan ik het jou het dat nouw uitleggen.
Ik weet een ding laat mij even met rust.
Ik wil niet dat je mij nu nog kust.
Ik wil je even vergeten dat je er ben.
Ik wil even gewoon ff tot rust komen.
En daarna misschien samen met jouw dromen.