Gevangen in je eigen hersenspinsels uit angst voor een monotoon bestaan.
Rusteloos op zoek naar nieuwe dingen, leven op de scherpe kant trekt je willoos aan.
In je jacht naar bevrediging ga je voor geen enkele uitdaging aan de kant.
Geblinddoekt ballanceren met liefst nog je voet op de rand.
Geef waarde aan de dingen die je niet weg kunt laten.
Die kwelduivel mag je gevoelens niet gaan overheersen, dat mag je niet toelaten.
Want als je eerlijk bent en ik weet dat je het beseft,
dat de verwachting je meer bekoord dan wat je in het eind van je avontuur treft.
Voor een vriend.