Verlogen
Onze Gevoelens
Zijn We tegenwoordig
Gevoeloos?
Kijkend naar het geweld
Schouders ophalend ?
Terwijl mensen sterven van honger
En dan gerust voorbij lopen..
Zonder blikken eraan vuil te maken?
Iemand Van zijn leven beroven
Puur voor de macht
Voor de lol mischien?
Verlogen
Onze hoop
Waar op kunnen we nog op hopen?
Pas als Alles Is verlopen
Geen Leugens meer om te vertellen,
Geen Handen meer om te moorden
Geen Gevoel meer om te kunnen lijden
Geen Mensen meer om te kunnen leven
Dan zal alles pas beter worden
- Heidi kuan [ Godinless]