ga maar liefste
jouw pijn is nu voorbij
mijn pijn blijft nog even duren
je was de kampioen van de knuffelaars
een lieve trouwe vriendin
een lach op elke grijze dag
ik zal je nooit vergeten
de puppy die je was
meer poot en oor dan wat anders
je bent er altijd voor mij geweest
onvoorwaardelijk en zonder oordeel
ik wou dat ik er net zo vaak
voor jou had kunnen zijn
je liet het leven achter je
20 kleine pootjes
5 paar grote oren
ik klamp me vast
en denk aan jou