Als de stilte mij weer omringd.
En de tranen langzaam weer beginnen te vloeien.
Terwijl mijn hart bijeen krimpt.
En mijn ogen beginnen open te bloeien.
Voel ik het verdriet ...
Het verdriet van je te moeten missen.
Stilletjes maak ik mijzelf dingen wijs.
Tot die ene dag ...
Die ene dag dat je eindelijk terug kwam.
Jij maakte mijn hart weer warm, jij bent degene waar ik steeds naar verlang !!!
Voor mijn Dutske die ik doodgraag zie !!!
~u suskeeeeuh ! ~