Heb jij dan nooit genoeg!
Wat jij doet is meestal klagen..
Je hebt al zoveel..
Geniet eens een keer..
Word van dat klagen zo moe..
Heb geen zin meer om te komen..in een huis moet je kunnen wonen..
Je hebt een auto voor de deur..nog een motor in de schuur!
Nieuwe keuken in je huis..
Twee lieve kinderen, ga nou eens genieten!!
Wat een gezegend mens ben ik dan toch..
Dat ik van de kleine dingen mag en kan genieten..
Mijn huis..daarin mag je leven!
Proef de sfeer van gezelligheid..denkend alles op z'n tijd.
Vandaag genieten..morgen nog zo ver weg.
Dat is wat ik je zei, je hebt zoveel, probeer nou eens te genieten.