De Lach
Wat is een lach,
Wat is verdriet,
Wat is een snik,
Die men niet ziet ?
Toch zit er soms veel in verborgen,
Zowel de grote als kleine zorgen,
Maar ook de blijdschap die in je leeft,
En die weer energie geeft !
Om steeds maar verder door te gaan,
En niet te lang stil te staan,
Bij wat er ooit nog komen kan ,
Leef nu, leef nu en neem het ervan !
Mieke 13