Ik kijk in je ogen
En val ontzettend diep
Die gekneusde ziel
Je verbrijzelde dromen
Het doet me pijn
Je zo te zien
Het is gewoon niet eerlijk
Dat je niet gelukkig kunt zijn
Dat je zoveel verdriet
Hebt meegemaakt en dat je
Jezelf moet pijnigen om
Alles te kunnen vergeten
Maar liefje, ik ben blij
Dat je inziet dat het
Ook anders kan
Je weet nog niet hoe
Ik ook niet, maar samen
Vinden we een oplossing